Digitala Peer Groups

Join the conversation – utvecklas i din yrkesroll

Att dela kunskap och erfarenheter med speciellt utvalda personer – som alla befinner sig i samma eller liknande yrkesroller – är ett inspirerande och effektivt sätt att utvecklas och knyta värdefulla kontakter för framtiden.

Gå med i en digital Peer Group – helt utan kostnad

Digital plattform för nya insikter och erfarenhetsutbyte

Genom våra kostnadsfria Peer Groups skapar vi digitala forum för dig som vill ta del av nya perspektiv, djupgående diskussioner och utbyte av erfarenheter. Det gör vi för att vi är övertygade om att erfarenhetsutbyte och kunskapsdelning mellan företag skapar värde och tillväxt – både för dig som medarbetare och ditt företag.

Handplockade grupper för ledare och specialister

Vi har grupper både för dig som är ledare och specialist. Gemensamt för alla gruppmedlemmar är att de har en stark drivkraft att utveckla sig själva och nå framgång i sin yrkesroll.

Skräddarsydda utbildningstillfällen – ta del av insikter och best practice

Tillsammans med våra utvalda kunskapspartners får du som medlem tillgång till spännande content och inbjudningar till digitala event och utbildningar, speciellt utformade för att passa din Peer Group.

Nätverka och dela erfarenheter

Våra Peer Groups är sammansatta så att det inte finns några direkt konkurrerande företag inom samma grupp. Genom våra konfidentiella forum ger vi dig som gruppmedlem en unik möjlighet att ta del av erfarenheter och insikter från dina “peers”, och få opartisk feedback på de möjligheter och utmaningar som du brottas med i din vardag.

Digital plattform

Som medlem har du möjligheten att bolla idéer eller ställa frågor direkt till din grupp, och skicka meddelanden till enskilda gruppmedlemmar.

Gå med i en digital Peer Group – helt utan kostnad

Exempel på roller

Chief Digital Officer
Chief Marketing Officer
Chief Analytics Officer
Chief Sales Officer
Chief Growth Officer

Chief Technical Officer
Chief Transformation Officer
Social Media Manager
BI / Analytics Manager
Business Developer

Digital Strategist
E-commerce Manager
CRM Manager
Product Owner
Project Manager

Nyfiken? Ge oss dina kontaktuppgifter så berättar vi mer

Vill du veta mer om våra kostnadsfria digitala Peer Groups? Lämna dina kontaktuppgifter så kontaktar vi dig per e-post med mer information.