Live Learning Experiences

Att bygga varumärken som engagerar

Kostnadsfri Live Online Course – 3×50 min

I tider av social distansering, ökad digitalisering och nya disruptiva affärs- och distributionsmodeller är Brand Engagement bränslet som driver tillväxt, lojalitet och lönsamhet. Att skapa engagemang för sitt varumärke är helt avgörande, inte bara ur ett kundperspektiv men också ur ett talangperspektiv där många företag kämpar för att attrahera och behålla rätt talanger.

Att driva digital transformation på ett storbolag

Kostnadsfritt Peer Learning Program – 3×50 min

Tre digitala rundabordssamtal, skräddarsydda för dig som arbetar med att driva digital transformation på ett större företag. Under programmets tre digitala live sessions får du ta del av nya perspektiv och spännande insikter kring att lyckas med digital transformation och realisera nya affärsmöjligheter. Du får också en unik möjlighet att diskutera dina konkreta utmaningar och få värdefull feedback från dina peers – utvalda för att matcha din professionella profil.

Få full effekt av Martech

Kostnadsfri Live Online Course – 3×50 min

Martech-landskapet förändras i raketfart, och antalet verktyg och plattformar ökar ständigt. I jakten på ökad konkurrenskraft och effektivitet finns det ofta en övertro på tekniken, och många företag investerar löpande i nya system och lösningar. Men långt ifrån alla företag lyckas utnyttja den fulla potentialen av sin Martech-stack, och realisera nya värden och tillväxt. Att välja rätt verktyg och plattformar – och få dessa att samspela med befintliga strategier, arbetssätt och teknik – är enklare sagt än gjort.