Live Learning Experiences

Optimera kundupplevelser med nudging och data

Kostnadsfri Live Online Course – 3×50 min

För många företag är kundupplevelsen viktigare än både pris och produkt när det kommer till att differentiera sig mot konkurrenterna. Men för att skapa en ledande kundupplevelse räcker det inte med att bara dra insikter och agera på relevant data. Du behöver också förstå psykologin bakom kundens beteende. Genom att kombinera data och neurovetenskap öppnas helt nya möjligheter för att påverka och förändra kundbeteenden – och lyfta sin kundupplevelse till helt nya nivåer.

Att bygga varumärken som engagerar

Kostnadsfri Live Online Course – 3×50 min

I tider av social distansering, ökad digitalisering och nya disruptiva affärs- och distributionsmodeller är Brand Engagement bränslet som driver tillväxt, lojalitet och lönsamhet. Att skapa engagemang för sitt varumärke är helt avgörande, inte bara ur ett kundperspektiv men också ur ett talangperspektiv där många företag kämpar för att attrahera och behålla rätt talanger. Under utbildningen (som äger rum live online som ett videomöte) får du ta del av beprövade strategier och metoder för att bygga varumärken som verkligen engagerar. Lär dig genomföra en situationsanalys, upptäcka vilka nyckelmöjligheter ni står inför och hitta rätt väg framåt.

Få full effekt av Martech

Kostnadsfri Live Online Course – 3×50 min

Martech-landskapet förändras i raketfart, och antalet verktyg och plattformar ökar ständigt. I jakten på ökad konkurrenskraft och effektivitet finns det ofta en övertro på tekniken, och många företag investerar löpande i nya system och lösningar. Men långt ifrån alla företag lyckas utnyttja den fulla potentialen av sin Martech-stack, och realisera nya värden och tillväxt. Att välja rätt verktyg och plattformar – och få dessa att samspela med befintliga strategier, arbetssätt och teknik – är enklare sagt än gjort.

Att driva digital transformation på ett storbolag

Kostnadsfritt Peer Learning Program – 3×50 min

Tre digitala rundabordssamtal, skräddarsydda för dig som arbetar med att driva digital transformation på ett större företag. Under programmets tre digitala live sessions får du ta del av nya perspektiv och spännande insikter kring att lyckas med digital transformation och realisera nya affärsmöjligheter. Du får också en unik möjlighet att diskutera dina konkreta utmaningar och få värdefull feedback från dina peers – utvalda för att matcha din professionella profil.