B2B Lead Generation

Vi effektiviserar er leadsgenerering och nykundsbearbetning

Vi hjälper B2B-företag att generera kvalitativa leads och prospects. Det gör vi genom att arbeta både med digitala kanaler och event – för att attrahera, engagera och utbilda beslutsfattare.

Så genererar vi kvalitativa leads

Growth Programs

Genom våra tillväxtprogram skapar vi digitala och interaktiva forum för beslutsfattare som vill dela erfarenheter och utvecklas i sin yrkesroll. Våra program utgör också en effektiv plattform för leadsgenerering, och skapar nya möjligheter för er att bygga värdefulla relationer med er målgrupp.

Affärsdrivande event

I en digital värld försvinner inte behovet av mänskliga interaktioner. Vi hjälper er att bygga värdefulla relationer med er målgrupp genom affärsdrivande event.

Case

Business Transformation Forum

Strategi

För att skapa nya affärsrelationer måste ni attrahera och engagera er målgrupp både digitalt och “in-person”. Det ställer nya krav på marknad och sälj att arbeta tätare tillsammans, för att bemästra samspelet mellan det digitala och mänskliga mötet. Vi analyserar era mål, målgrupper och kundresor – och skapar och optimerar lead funnels.

Läs mer

Webbinarium: Skapa effektiva lead funnels

Nyfiken? Boka in ett telefonmöte med oss

Vill du veta mer om hur vi arbetar? Lämna dina kontaktuppgifter så kontaktar vi dig per e-post med förslag på tider för ett kortare telefonmöte.