Growth Morning

Ett frukostseminarium för dig som arbetar med marknadsföring, försäljning, Customer Experience och affärsutveckling inom B2B.

Datum
Onsdag 18 mars 2020 INSTÄLLT!

Tid
08:00-08:45 (frukost från 07:30) INSTÄLLT!

Plats
Cartina, Hamngatan 15, Stockholm

Pris
Kostnadsfritt

Varmt välkommen till Growth Morning – en kunskapsfrukost för nya perspektiv och nätverkande

Agenda

07:30 Nätverksfrukost

08:00 Framtidens B2B
Hur kommer faktorer som AI:s inblandning i köpbeslut, värderingsstyrda relationer samt vikten av extremt snabb likviditet påverka framtidens spelplan? Vilka utmaningar kommer vi att ställas inför? Vilka förmågor kommer att krävas? Cartina presenterar ett utdrag ur sin studie om Framtidens B2B-affär 2030.

Cartina är ett konsultbolag med fokus på digitala och hållbara transformationer.

08:25 Effektivisera er nykundsbearbetning – optimera samspelet mellan det digitala och mänskliga mötet
Gemensamt för många snabbväxande kunskapsföretag är att deras nykundsbearbetning är kunskaps-, relations- och behovsdriven. Baserat på insikten att B2B-köpresan inte alltid börjar med ett tydligt formulerat behov hos kunden, arbetar dessa bolag aktivt med att dela kunskap och bygga relationer med sin målgrupp. Det är ett arbete som sker både digitalt och ”in-person”. Dels för att etablera sig som en möjlig leverantör. Men också för att skapa sig en bättre bild av den presumtiva kundens nuläge med målsättningen att identifiera ett problem eller en outnyttjad möjlighet, och befästa sig som den självklara partnern.

Talare: Martin Matiesen, Co-Founder @ GrowthCentriq

08:45 Slut

Säkra din plats

Frukostseminariet är kostnadsfritt, men det finns ett begränsat antal platser. Du är inte garanterad en plats enbart genom att du gör en bokning. Efter din bokning återkommer vi så fort som möjligt till dig med en bekräftelse.

Kontakta oss

Vid frågor kontakta Andreas Nordenhed
andreas@growthcentriq.com
070-269 29 40