Business Transformation Forum

AFFÄRSDRIVANDE EVENT

Bakgrund

I jakten på ökad konkurrenskraft och effektivitet strävar nästan alla bolag efter att bli mer datadrivna. Men flertalet rapporter och undersökningar indikerar att långt ifrån alla lyckas med att bygga en datadriven organisation och företagskultur.

Partners

Insikt

Många företag har svårt att skapa sig en tydlig bild av var de befinner sig i resan till att bli en datadriven organisation, och hur de kan upptäcka och utnyttja den fulla potentialen i sin data.

Lösning

Utifrån vår insikt skapade vi tillsammans med Cartina, Finity People och Bisnode ett personligt kunskapsforum – Business Transformation Forum. Under två halvdagar fick speciellt inbjudna deltagare ta del av insikter och lärdomar kring att bygga datadrivna team och organisationer. Målsättningen var att hjälpa deltagarna identifiera sin organisations nuläge, vilka möjligheter och utmaningar som de står inför, och att hitta rätt väg framåt.

Eventet utformades för att ge deltagarna möjligheten att dela sina erfarenheter, nätverka och knyta värdefulla affärskontakter. Samtidigt fick våra partners en unik möjlighet att dela sin kunskap och bygga värdefulla relationer med deltagarna.

Urval av talare

Madeleine Lassoued
Head of Marketing
M.co / Volvo Car Mobility

Björn Idren
Head of BI & Analytics
VOI

Per Klaar
Chief Data Officer
Offerta.se

Rikard Candell
Group Director Analytics
Bisnode

Martina Åkerlund
Marknadschef
Marginalen Bank

Nils Danielsson
Head of Strategy & Partnerships
Stim